Menu

Algemene Voorwaarden deelname Yogalessen

Algemene Voorwaarden deelname Yogalessen Welbewegen                       

Inschrijving
Aanmelding en inschrijving voor Yogalessen van Welbewegen gebeurt via het online boekingssysteem.
Eventueel kun je hier hulp bij vragen door te bellen of te mailen.
Door inschrijving ga je akkoord met deze algemene voorwaarden en met de huisregels.
Er wordt een plaats voor je gereserveerd in de les die je hebt geboekt.
Na inschrijving ontvang je per mail de resterende cursusinformatie, alsook de praktische informatie over locatie, route, kleding en andere benodigdheden, afspraken omtrent hygiëne e.d.

Betaling
De kosten voor een abonnement, strippenkaart of losse les worden vooraf betaald via het boekingssysteem van Welbewegen.

Huisregels en hygiëne
Ieder gedraagt zich volgens de landelijk afgesproken richtlijnen van de RIVM: houd voldoende afstand tot medecursisten, was vóór de les je handen met aanwezige schoonmaakmiddelen, etc., ook als je tussentijds even naar het toilet gaat.
Bij ziekte, verkoudheid of niet fit zijn blijf je thuis, ook als je huisgenoten ziek, verkouden of niet fit zijn.
Voor annuleren van een les zie de regels hieronder omtrent annuleren van een geboekte les.
Een schone Yogamat en handdoeken neem je zelf mee of, indien geleend van Welbewegen, zorg je voor een goede reiniging voor en na de les.
Yogamaterialen van Welbewegen mogen door leerlingen gebruikt worden door er zelf een schone sloop omheen te doen (Yogakussen) , of een schone handdoek over te leggen (meditatiebankje).
Zowel in de gang als tijdens het wisselen van de groepen als in het Yogalokaal houden we anderhalve meter afstand. Een eventuele looprichting wordt aangehouden.
We zorgen voor een fleecedekentje of voldoende warme kleding zodat de Yogazaal eventueel geventileerd kan worden tussen de lessen door. De zaal wordt verder goed op temperatuur gehouden.
Tijdens de les zijn we vriendelijk en respectvol naar anderen leerlingen, maken we geen onnodig harde geluiden tijdens stilte of meditatie. Neem een flesje water mee als je last hebt van een droge keel.
Persoonlijke zaken die tijdens een les geuit of gezegd worden blijven onder ons. Hierdoor is het veilig voor iedereen om de ontspanning van de Yoga toe te laten, om eventueel diepere lagen in ons lichaam los te laten.
Op deze manier ontstaat een gezonde en fijne sfeer, kunnen we samen genieten van de Yoga!

Geen les
Als de docent om een reden geen les kan geven op het afgesproken tijdstip dan word je daarvan zo snel mogelijk via een mail op de hoogte gesteld. Deze les(sen) word(en) óf ingehaald op een later tijdstip, óf je lesgeld blijft staan / wordt verrekend via een kortingscode in het nieuwe seizoen.
Op jouw verzoek kan het lesgeld van niet gegeven lessen eventueel ook worden teruggestort op jouw rekening.

Annulering door leerling
Bij annulering na aanvang van de eerste les of bij tussentijdse beëindiging van een cursus kan geen restitutie van het lesgeld verleend worden.
Met een rittenkaart kun je je tot 12 uur voor aanvang een geplande les annuleren via het online boekingssysteem, na die tijd zal de les toch van de rittenkaart worden afgeschreven.
Een geboekte les is niet overdraagbaar op een andere persoon.

Annulering door Welbewegen
Als een cursus niet door kan gaan wegens te weinig aanmeldingen, ontvang je hier zo spoedig mogelijk bericht over, waarna het betaalde cursusgeld volledig wordt gerestitueerd.
Welbewegen heeft het recht een cursus/workshop of yogales te annuleren of een cursist te weigeren zonder opgave van reden. In voorkomend geval wordt een alternatief geboden of het betaalde bedrag gerestitueerd.

Aansprakelijkheid
WelBewegen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies/diefstal ontstaan tijdens verblijf in de lesruimte of voor schade of blessures als gevolg van deelname aan de door Welbewegen georganiseerde activiteiten.
Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel Noord-Nederland – 01159765