Menu

Voorwaarden deelname Yogalessen

Regels rondom Corona, en  Algemene voorwaarden deelname

 

Regels rondom corona:

Corona en vaccinatie
Voor ieders veiligheid heeft Welbewegen in het najaar 2021 besloten om vaccinatie als voorwaarde te stellen voor deelname aan de Yogalessen samen in de zaal.
Mensen die om gezondheidsredenen beter niet gevaccineerd kunnen worden vormen hierop een uitzondering.

Richtlijnen RIVM
Ieder gedraagt zich volgens de landelijk afgesproken richtlijnen van de RIVM.
Bij ziekte, verkoudheid of niet fit zijn blijf je thuis, ook als je huisgenoten ziek, verkouden of niet fit zijn.
Zowel in de gang, als tijdens het wisselen van de groepen, als in het Yogalokaal houden we anderhalve meter afstand. Een eventuele looprichting wordt aangehouden.
We zorgen voor een fleecedekentje of voldoende warme kleding zodat de Yogazaal geventileerd kan worden. De zaal wordt zo goed mogelijk op temperatuur gehouden.

Welbewegen zorgt voor minimaal anderhalve meter afstand tussen de leerlingen in de zaal, daarvoor is er een passend maximaal aantal leerlingen per groep.

Hygiëne:
Was vóór de les je handen met aanwezige schoonmaakmiddelen.
Een schone Yogamat en handdoeken neem je zelf mee,  óf  je zorgt zelf voor een grote Yogahanddoek en indien nodig goede reiniging voor/na de les als je een aanwezige mat leent.

 

Algemene voorwaarden bij inschrijving Yogalessen:


Annulering door leerling
Bij annulering na aanvang van de eerste les of bij tussentijdse beëindiging van een cursus kan geen restitutie van het lesgeld verleend worden.
Een inschrijving voor een cursus is niet overdraagbaar op een andere persoon.


Ziekte van docent

Bij ziekte van de docent ontvang je bericht via de mail. Er zal getracht worden jou tijdig te bereiken. Je kunt in dat geval gebruik maken van de vervangende Yoga videoles van die maand.
Bij langdurige ziekte wordt een vervangend docent gezocht. Indien er meer dan 2 lessen per seizoen wegens ziekte niet gegeven kunnen worden dan zullen deze worden verrekend met de lessen van het nieuwe seizoen.


Aansprakelijkheid
WelBewegen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies/diefstal ontstaan tijdens verblijf in de lesruimte of voor schade of blessures als gevolg van deelname aan de door WelBewegen georganiseerde activiteiten.
Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico.

 

 

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel Noord-Nederland – 01159765