Menu

Wat zeggen cliënten

Dit zijn enkele reacties die ik van mijn yogaleerlingen mocht ontvangen.


Medische Yoga

Hoi Willeke,

Jouw begeleiding is ondanks dat we in een groep werken, zo persoonlijk.
Het voelt erg veilig, zeker omdat er kwetsbare informatie gedeeld wordt.
Ik kan met mijn aandoening de rust vinden om de oefeningen op mijn eigen niveau te doen en daardoor ga ik in gezondheid vooruit.
De donkere herfst/winter periode heeft invloed, zowel lichamelijk (kou en minder buiten bewegen) als geestelijk op mijn spierspanning en spasmen.
Daarom was ik blij, dat ik bij jou in oktober met medische yoga/fysio aan het werk kon.
De handvaten die je geeft, helpen mij om ze thuis bewust toe te passen en te herkennen wat ik nodig heb zonder over mijn grenzen te gaan.
(Trouwens de afgelopen les was prettig pittig 😃)
Hartelijk bedankt voor je fijne lessen, succes met het vervolg en geniet ervan! (je voegt echt iets toe!)

– Elise

Met ademhaling problemen (benauwd, kortademig en daardoor erg veel op de adem letten) ben ik bij Willeke terecht gekomen. De 1e maanden kreeg ik Adem- en Ontspanningstherapie 1 op 1 en kon ik thuis ontspannen leren oefenen.
Daarna volgde ik 8 lessen Medische Yoga in een groepje van 4 personen.
Het is mij heel goed bevallen, ik kreeg van Willeke goede aanwijzingen hoe ik de oefeningen die zij mij gaf goed en op een ontspannen manier kon uitvoeren.
Zij is erg alert, betrokken en bereidt de lessen goed voor. Zij stimuleert je ook doordat ze tijdens de Medische Yoga de oefeningen zelf ook meedoet.
Ik ben daardoor heel goed vooruit gegaan en heb veel inzicht gekregen.

– Berna

Yoga

Een enorme plus vind ik dat Willeke, behalve een fijne Yoga docente, ook fysiotherapeute is en die kennis inzet bij de opbouw van de lessen en de uitvoering van de oefeningen. De lessen bieden mij zowel uitdaging als rust. Haar stem neemt me mee naar een totale ontspanning. Dankzij Yoga met Willeke blijf ik geestelijk en lichamelijk in balans.

– Irma

Je begeleiding is erg prettig, je rustige stem, je kennis, je adviezen, daardoor zijn de yogalessen goed te volgen. Hartelijk dank!

– Janine, Assen

Een weldaad voor lichaam en geest

Sinds 1 september 2016 doe ik yoga & mindfulness lessen bij Willeke. Ik wilde dat ik deze lessen veel eerder ontdekt had. Ik kom binnen met onrust in mijn lijf en een hoofd vol gedachten maar ongeveer halverwege komt er een weldadige ontspanning over me die de hele dag doorwerkt. En Willeke leert je bijna ongemerkt een houding aan van zachtheid jegens jezelf die ook tussen de lessen door steeds meer merkbaar wordt. 

Omdat ik niks kan bedenken wat beter zou kunnen geef ik de lessen van Willeke een 10!

– Pauline

Ik vond de themacursus  “Hara en de bekkenbodem” voor beginners in de yoga zoals ik erg toegankelijk. Voor meer ervaren cursisten geven deze lessen een stuk verdieping. Bovendien vormt de cursus een mooie aanvulling op de reguliere yoga lessen die Willeke geeft. Naast de yoga oefeningen neemt Willeke ook de tijd voor het geven van informatie.  Al met al heeft deze cursus mij veel gebracht.

– Helene

Willeke, bedankt voor de fijne themacursussen:

De zonnegroetthemacursus was fijn om te doen. Lekker aktief en in 3 lessen goed opgebouwd zodat iedereen de wat complexere zonnegroet kon doen.

Een leuke uitdaging, maar het is iedereen gelukt. En het geeft lekker veel energie.

Wat ook erg fijn is, is dat je bij blessures of pijnklachten altijd weet welke cursist klachten heeft en dat hij of zij dan adviezen krijgt voor een andere minder belastende houding. Het feit dat je fysiotherapeut bent geeft mij een extra veilig gevoel.

 

Meer reacties