Menu

Yoga Assen WelBewegen

Oase van rust

In onze stressvolle samenleving zijn veel mensen op zoek naar manieren om te kunnen ontspannen en om in balans te blijven. De wekelijkse Yogales is zo’n moment om helemaal tot rust te komen. Het weer in verbinding komen met jezelf kan een moment zijn om naar uit te kijken. Door de mindfulness in de yogales leer je beter te accepteren wat moeilijk voor je is en om door de week heen goed voor jezelf te zorgen.

Welke Yoga in Assen bij WelBewegen?

Willeke Beckeringh is zowel fysiotherapeut als kwaliteits-Yogadocent.
Ze geeft een combinatie van rustige Hatha Yoga, meridiaanyoga, jnana yoga en mindfulness.
In deze Yoga kun je je goed en snel ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. Je leert om echt te gronden, maakt op een positieve manier contact met je lichaam en komt helemaal in het hier en nu.

Je hoeft niet speciaal lenig te zijn voor echte Yoga. Uitdagende Yogahoudingen komen wel aan bod, maar worden goed opgebouwd zodat je niet over grenzen gaat. Ook in de actieve Yogahoudingen leer je je ontspannen: Kracht en Ontspanning gaan hand in hand! De aandacht naar binnen is vriendelijk, zonder prestatiedruk. Dat schept ruimte voor een diepe innerlijke rust.

Yoga tarieven

Mensen met pijn of andere lichamelijke of geestelijke klachten kunnen prima meedoen in de Yoga lessen van WelBewegen. Willeke kan goed corrigeren en alternatieve oefeningen aanreiken als je iets niet mee kunt doen.

Yoga en Mindfulness in Assen bij WelBewegen

Yoga en Mindfulness worden door Willeke Beckeringh in haar yogalessen volledig geïntegreerd aangeboden:
In de les starten we met mindfulness altijd in het lichaam, daardoor is gemakkelijker te ervaren en te leren.
Tijdens mindfulness oefeningen leer je om te gaan voelen, te gaan kijken naar wat er echt aanwezig is op dit moment. Je ziet bijvoorbeeld gedachten die je in hun greep hebben of spanningen in je lichaam die zich steeds vastzetten. Je leert om te gaan accepteren wat er aanwezig is in het huidige moment. Ook ontwikkel je vaardigheden om meer en meer los te laten.

Voor mensen met chronische pijn of stressklachten heeft zij speciale, kleine, therapeutische groepen  ‘Ontspanningstherapie en mindfulness’  meer informatie

Lees verder over Mindfulness

Kwaliteits Yoga in Assen

Willeke Beckeringh, de persoon achter WelBewegen, is van oorsprong fysiotherapeut.
Zij werkt in Assen als adem- en ontspanningsfysiotherapeut. Mensen komen bij haar met allerhande lichamelijke en psychische overbelastingsklachten.
Daarnaast heeft zij in 2009 een 4 jarige yogadocentenopleiding afgerond.
Zij is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een zeer deskundig en ervaren yoga- en bewegingsdocent.

Praktische informatie Yoga Assen

De Yogalessen van WelBewegen vinden plaats op diverse locaties in Assen:

 

aanmelden voor cursus of proefles: